Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

Welke wonderen creëert licht met mannelijke seksualiteit

Ja, het is waar: de herfstdepressie is lang behandeld met de hulp van het licht, en nu hebben Europese wetenschappers ontdekt dat deze methode mensen lijdt aan lage testosteron en lage seksuele toegang.

In de zomer wensen we seks met alle passie, die alleen capabel, maar het vertrekt – en we hebben steeds meer de voorkeur om rustig onder de warme deken te krullen. Italiaanse wetenschappers besloten om te controleren of dit afhangt van hoe de hoeveelheid zonlicht het hele jaar door verandert.

Ze waardeerden het basisniveau van testosteron en seksuele attractie 38 mannen die lijden aan de klinische daling van Libido en ze vervolgens in twee groepen verdeeld.

Eén groep elke ochtend een half uur zat in de stralen van fel licht, en de tweede in dezelfde helft van een uur werd https://mardemdemir.com/cart/ uitgevoerd met minder sterke verlichting.

Al twee weken later tussen deze twee groepen was een tastbaar verschil merkbaar. Als, vóór het begin van de bevriezen, alle deelnemers hun libido gemiddeld met 2 van de 10 waarderen, toen na de indicatoren bij de eerste groep toenamen tot 6,3, en in het tweede – tot 2,7 (een klein placebo-effect gewerkt).

Andrea Fajolini’s onderzoekshoofd uitgelegd: lichttherapie beïnvloedt bepaalde centra van de hersenen en helpt testosteron te produceren, wat leidt tot sterkere seksuele tevredenheid.

Op het noordelijk halfrond van de aarde van november tot april produceert mannen minder testosteron. In de lente en de zomer groeit het niveau van dit belangrijke mannelijke hormoon in oktober, het bereikt zijn piek en gaat dan opnieuw naar de daling. Met lichte therapie kunt u natuurlijke verlichting en “bedriegen” natuur imiteren.

Natuurlijk is het gebrek aan zonlicht niet het enige dat de verlangen de man doodt

. Problemen in kamagra oral jelly kopen het gezin, alcohol en drugs, depressie en sommige geneesmiddelen werken veel slechter. Maar soms kan de behandeling met licht beter helpen dan viagra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *