Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

Vrijgegeven Kamasutra voor Pyshek CO 101 pose

Lichaam positieve activist van Los Angeles El Chase heeft een boek uitgebracht «Verleidelijke weelderige meisjes», welke beschreven 101 positie voor seks met zeer volledige vrouwen.

De auteur van het boek beschrijft niet alleen handige en creatieve posities voor seks (ze zijn verdeeld in niveaus van beginner tot gevorderd), maar geven ook advies, hoe het beste om volledige vrouwen te knuffelen.

Hier zijn enkele houdingen:

Hond: Perfecte seks poseren voor volledige

vrouwen die verlegen zijn. Op het moment van geslachtsgemeenschap in deze populaire versie is het volledig aangetast voor een partner. Lover rijst alleen https://ukfootballcamps.com/2020/12/20/telecharger-en-ligne-gratuit-spider-man-lintegrale-album/ op het leveren van het plezier van een vrouw in een van de meest wenselijke en opwindende mannelijke poses.

Een lepel: Een andere prachtige houding voor intieme relaties zonder complexen. Vrouw ligt aan de kant terwijl de partner «sneakers» achter. Extra kilogram zal geen enkel probleem creëren. Dit is een uiterst aangenaam en sensueel type penetratie, dat heldere emotionele indrukken brengt, omdat het een man de kans geeft om de daad van kompas te combineren met de streling van hete erogene delen van de partner. Het plezier is beide gegarandeerd.

Verrassing: Een andere prachtige kamasutra-uitvinding. Seks pose voor volledige meisjes met intrigerende naam is niets anders dan een man die van achteren staat. Zoals in het verleden voorbeeld, houdt de maag op om het aandachtscentrum te zijn. Partner, staande op wijdverspreide benen, valt op de tafel met buik. Een man komt van achteren aan haar

, knuffelen voor de heupen. Als ondersteuning kunt u de muur ook gebruiken. Perfecte positie om krachtig seksueel genoegen te bereiken voor partners van een complex.

Nieuwe rijder: Je denkt dat seks voor vol en klassiek is «Rijder» onverenigbaar? We bieden een spectaculair alternatief — Smelten de geliefde terug naar hem. Denk dat je hem je onverschilligheid laat zien? Bijna het tegenovergestelde. Het gebrek aan permanent contact van de ogen wordt verder verwarmd door de situatie.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *