Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

Vriendschap van vrouwen gebeurt of niet

Vriendschap van vrouwen: het gebeurt of niet

Is er een vrouwelijke vriendschap? Velen zijn klaar om verhalen te vertellen over de afgunst van vrouwen en verraad. Sterrenvoorbeelden Jennifer Aniston en Courtney Cox, Drew Barrymore en Cameron Diaz bewijzen dat vrouwen kunnen en weten hoe ze vrienden kunnen zijn. Wat een vrouwelijke vriendschap wordt gebouwd en dat ze kan bedreigen, ervaren psychologen op het gebied van relaties weten.

Wat is vrouwelijke vriendschap en of ze bestaat

We noemen de vriendschapsrelatie tussen mensen, op basis van vergelijkbare interesses, vertrouwen, onbewust, hulp, ondersteuning. Deze relaties zijn anders – sterk en niet erg, oprecht of huursoldaat. Ze zijn gebouwd op verschillende morele principes.

Als ze praten over mannelijke vriendschap, impliceren ze wederzijdse hulp, hulp, ondersteuning. Over de vrouwenvriendschap zeggen vooral sarcastisch en behoren tot dit fenomeen sceptisch. Alles omdat de relatie tussen vrouwen complex is, divers, zijn ze moeilijk om naar één uiterlijk te brengen:

Psychologie van mannen: als een vrouw om de middag de helft te begrijpen

 • Vrouwen kunnen in sommige situatie een korte tijd maken en tientallen jaren kunnen communiceren;
 • Iemand vestigt relaties diep, oprecht, betrouwbaar, met anderen – longen, vriendelijk.

Of de vriendschap van vrouwen gebeurt: Freepick

Dus het gebeurde historisch gezien, omdat:

 • Heren verenigd om werk uit te voeren, bijvoorbeeld om te jagen, lijden extractie.
 • Vrouwen hebben een groot team in de buurt van het vuur.

Dus de behoefte aan constante communicatie. Het bestaat nog steeds.

Psycholoog N. EEN. Veddash legt uit dat de kenmerken van vrouwelijke vriendschap aanvankelijk worden bepaald door het feit dat het de vrouwelijke psyche van man onderscheidt: sommige impermanen, verhoogde emotionaliteit. Voor vrouwen zijn gesprekken belangrijker dan acties. Het doel van hun gesprekken is om een ​​emotionele toestand te delen, een reactie en begrip te vinden, sympathie.

Mannen als ze delen met vrienden met problemen, dan met het andere doel – om een ​​oplossing te vinden en uit te gaan van de situatie. Vrouwen zijn belangrijk om het probleem in detail te bespreken, en niet om oplossingen te zoeken. Daarom lijken mannen van hun gesprekken lege chatter.

Destructieve relaties: redenen en wat te doen

Kenmerken van Vriendschap Dames: Freepick

Een ander kenmerk van de vrouwenrelatie leidt tot de perplexiteit van mannen. Vrouwen kunnen boos zijn op de vriendinnen, verbaasd door hun optionele of onoplettendheid, iets in hun gedrag, maar nog steeds op een moeilijk moment zullen ze naar hen toe rennen om in een vest te huilen, omdat alleen vriendinnen een begrip vinden van hun emotionele toestand. Mannen zijn compromisloos in relaties met vrienden.

Vanwege de eigenaardigheden van de vrouwelijke psyche in hun vriendelijke relaties en interferentie meer dan tussen mannen. De reden is hetzelfde – ze begeleiden de gevoelens en emoties die intelligentie weinig controleert.

Daarom hebben dergelijke verschijnselen van invloed op de vriendschap van vrouwen:

 • Jaloezie. Psycholoog Liliya Sheleg benadrukt dat de basis van dit gevoel het instinct van overleving en zorg voor de nakomelingen, omdat elke vrouw hun kinderen de beste omstandigheden wil creëren. Honderden jaren, deze rivaliteit is niet verdwenen, ontstaat op de meest onderscheidende redenen. Enlighten betere kleding, appartement, werk en t. D. Het verhindert geen vrouwen in vriendschap, om spirituele gesprekken te leiden.

Regel drie data: wat is het en voor wat je nodig hebt

 • Diepe kennis van de mens. Vrouwen weten bijna allemaal over vriendinnen, dus er zijn geen illusies over elkaar. Het controleren van dergelijke kennis over elkaar weerstaan ​​niet alle: tegenstrijdigheden verschijnen, hun ideeën en overtuigingen over wat een vriend zou moeten zijn. Dus vrouwelijke vriendschap kan de weg passeren met vijandigheid.
 • Als een diepe kennis van de vriendin joeglijk in dienst is, dan mogelijke verraad, een klap aan de achterkant. Vrouwen kunnen kennis gebruiken tegen de voormalige vriendinnen.

Sterren bewijzen echter dat vrouwen in staat zijn om met hun gevoelens om te gaan. Bijvoorbeeld Jennifer Aniston en Courtney Coke voor tien jaar speelden in de populaire tv-serie “Friends” en maakte vrienden in het echte leven. Hun carrière was op verschillende manieren: Aniston werd een Hollywood-beroemdheid en de cola in de eerste Echelon werd niet. Maar het interfereert niet met hun communicatie.

Hoe maak je een man na een ruzie: effectieve tips

Kenmerken en regels voor vrouwenvriendschap

Twee verdiepingen van de psyche, zenuwstelsel, hormonen werken op verschillende manieren. Dus vrouwelijke communicatie is anders dan het mannetje. De psychologie van de betrekkingen tussen vrouwen heeft dergelijke kenmerken:

 • Bij vrouwen, vanwege hun emotionaliteit, zijn er niet zoveel feiten en informatie, als emoties, zoals de psycholoog Veronica Stepanova benadrukt. Het doel van het gesprek met de vriendin is het proces zelf, de mogelijkheid om te spreken. Het is als een psychotherapeutische sessie, waarna er een significant reliëf is.
 • Relaties tussen vriendinnen kunnen lang meegaan als ze even ‘geïnvesteerd’ in hen zijn. Beide hebben de mogelijkheid om te spreken, beide rekenen op wederzijds begrip of ondersteuning. Als de schevers in dit voorkomen – vriendschap instortt.
 • Het kan stoppen en niet zo natuurlijk, als er rivaliteit is op school, carrière, in gevoelens voor één man. Vooral in de laatste situatie sterft vrouwenvriendschap, zoals de psycholoog Irina Komarova benadrukt.
 • Volwassen vrouwen passen bewust de keuze van vrienden, in interesse, zoals opgemerkt in het boek “Friendship” -psycholoog en. MET. Kon. Daarom worden verschillende vriendinnen ondersteund door verschillende relaties: met een bespreken het boek, aan de andere kant zwemmen ze in het zwembad, met de derde kan met de zielen praten en de pijn hebben. Deze relaties blijven altijd wederzijds gunstig. Zo niet – vrijstellingen en stop het bestaan.

Ongezonde relaties: tekens waarvoor ze kunnen worden herkend

Oprechte vriendschap ontstaat in de vroege adolescentie, toen de zielen nog steeds worden versneld van de parels en het vooruitzicht. Het kan vele jaren worden bewaard als vrouwen op dezelfde manier samengroeien als hun levenspaden vergelijkbaar zijn. Dus, Drew Barrymore en Cameron Diaz ontmoette Diaz in Beverly Hills, toen ze tieners waren. Gedurende drie decennia in hun relatie waren het breken, maar ze zetten altijd op.

Het gebeurt ook dat de opvattingen over het leven anders worden, interesses en waarden verschillen. Toen houdt de vriendschap pijnloos op.

Ondanks zulke emotionele verzadiging, spruitstuk, zulke extremen, blijven vrouwen vrienden zijn. Bespaart deze relaties die voldoen aan niet-goede regels, die zijn geschreven door klinische psychologen Shoba Srinivasan en Linda Weinberger:

Irritante echtgenoot: hoe tips te zijn

 • Kies vriendinnen in de buurt van sociale status, ontwikkeling, door burgerlijke staat. Minder verschil in deze sferen – Minder redenen voor afgunst.
 • Bekritiseer geen partner of echtgenote vriendin.
 • Analyseer hoe en in welke situaties van de vriendin advies nodig hebben. Probeer niet altijd in de hele assistent en de counselor te zijn.
 • Persoonlijke conflicten ontdekken met degenen met kamagra oral jelly wie ze zijn ontstaan: met haar man, baas, familieleden. Trek uw vriendinnen niet naar uw problemen.
 • Houd een psychologische afstand in vriendschap. Vraag niet van een vriend van toewijding, respecteer haar persoonlijke tijd. Beperk de informatie die het vriendin vertrouwt, tenminste om er per ongeluk over te gebeuren.
 • Observeer de gelijkwaardigheidsvoorwaarden. Als je tijd, zorg, aandacht voor je vriendin betaalt, dan het recht om dit van haar te verwachten

  .

 • Fatsoen vereist de belangen van een vriend in zijn afwezigheid te beschermen. Kritiseer het niet met buitenstaanders, bewaar de informatie die aan u is geconfigureerd, anders zijn ruzie en conflicten onvermijdelijk.

Love Psychology: citaten

De vriendschap van vrouwen heeft het recht om te bestaan, omdat vrouwen niet zonder haar kunnen leven, ze hebben communicatie nodig. Het is belangrijk om zijn regels te onthouden en goede relaties uit te gaan. Ware vriendschap of niet – de tijd zal worden weergegeven.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *