Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

Sexy wapen om te vechten!

Hoe meer ervaren wordt, hoe duidelijker ik begrijp dat het geheim van de meest opwindende seks ligt in de vernietiging van stereotypen. Er wordt aangenomen dat in intieme relaties niet te intensieve impact van de lippen mogen worden gebruikt, om niet te verlaten “sporen van een misdaad”. Iemand kwam met zich mee dat de partner de zachtmoedigheid zou moeten personifiëren en niet te laten praten, zodat de vampier niet is. Nou, en iemand anders lijkt te krassen in de aanval van een duizelingwekkend orgasme – het is onfatsoenlijk voor een verhoogd meisje. Ik zal je niet aanbieden om een ​​revolutionaire manier te maken en de oude seksuele fundamenten omver te werpen, omdat alles wat moderne ideeën over de cultuur van geslacht in tegenspraak is. Laten we dus teruggaan – naar de toekomst!

Lippen. De reden voor ethische problemen als gevolg van gepassioneerde kussen – sociaal. Als er te veel inspanning wordt toegepast – Hemorrhage treedt op onder de huid en verschijnt een blauwe plek na een tijdje. Maar dit betekent niet dat intensieve afzuiging onfatsoenlijk of verboden is. Als je van het kraaien van de lippen houdt, gebruik dan die plaatsen die bedekt zijn met kleding en niet naar een schaamte van je partner zullen brengen. Niet de meest traditionele, maar zeer gevoelige zones – de plooien van het lichaam, waar de huid wordt verpletterd. Deze omvatten popliteale en elleboogbochten, hoofden, plaatsen onder de borst, achter de oren, oksels, leer tussen vingers en benen. De meest voortreffelijke delen van de huid voor de toepassing van passie kunnen het onderste deel van de achterkant en de billen zijn. En het kan absoluut nagelaten in de lippen en de tong in de navel, als je partner het niet erg vindt van de invasie van dit gat. Wat kussen in de lippen betreft, kunt u het zich veroorloven om een ​​dergelijke exotische manier te bieden: om de onderkant van de gekozen te drukken met een grote en wijsvinger, zodat een kleine bal wordt gevormd en vervolgens deze Ruby Bead-taal en LIPS streelt , zonder letsel te informeren.

Tanden. De kunst van erotische beet werd ook beschreven in de oude Indiaan, en in de bronnen van Ancientaya. De belangrijkste complexiteit is om te leren bij te bijten, geen sporen te verlaten voor een lange tijd, maar alleen voor de tijd van het liefdesspel. In de meeste soorten bijtes, de zachte druk van de voortanden of de druk van de onderste voortanden en de bovenlip die de tanden bedekt, of omgekeerd. Bijvoorbeeld, “Coral Bite” – wanneer het lichaamsectie wordt vastgelegd door de onderlip en de bovenste voorste tanden en verschillende keren op één plaats knijpt. Na zo’n contact blijven rode markeringen, die vrouwen viagra snel verdwijnen. Je kunt zo’n beet in de vorm van een opeenvolgende bites achterlaten op een minimale afstand van elkaar.

Sommige specialisten in de kunst van orale seks zijn ervan overtuigd dat het belangrijkste verbod waarop een vrouw moet onthouden is het gebruik van tanden tijdens het vellen. Ik wil deze mythe blootleggen. Tanden zijn alleen gevaarlijk voor mannelijke waardigheid wanneer ze niet helemaal gezond zijn, een ongelijke oppervlakte of scherpe chips hebben. In andere gevallen kunnen echte rokken hun parelschatten met succes toepassen om Ecstasy-partner te bereiken. Natuurlijk moet u eerst ervoor zorgen dat de partner zelf niet bezwaar maakt tegen zo’n MUSER-experiment. Lichtbeet is beter om op het vat van de penis 3 cm onder het hoofd aan te brengen, waar de stof het minst gevoelig is. Neem gewoon een https://smederijeasterhei.nl/along-with-i-to-see-all-of-the-consumer-safety/ lid in de mond en bitte zijn zijoppervlakken enigszins. Als deze première doorgaat naar BIS, kunt u tanden tanden aan de voor- en achterkant proberen. Meestal zulke genegenheid die de voorkeur geven aan temperamentvolle mannen die in staat zijn om de dierlijke passie van hun vriendin te waarderen. Maar als je vriend niet in de Bele wil branden, gooi hem dan niet in deze helse afgrond.

Klauwen. Manicure kan niet alleen onze decoratie worden, het kan met uitkering worden gebruikt – ten voordele van de geliefde in Bouare. De meest gebruikelijke manier om nagels te gebruiken, is de rug van een partner tijdens een piek van plezier. Sommige jongens zijn zelfs trots op dergelijke littekens, ten onrechte geloven, het is waarschijnlijk dat het precies deze bloederige groeven in gedachten is als ze zeggen dat “littekens een man versieren”.

In tantrische teksten worden verschillende manieren van “sluw” beschreven, dat wil zeggen, zo’n interactie wanneer een vrouw zijn geliefde krabt. Een van de meest ongebruikelijke technieken – “Scrotum Curse”. Sinds de huid van het scrotum, beschermt het meest intieme deel van het mannelijke voortplantingssysteem, zaadklieren, niet zo gevoelig, als de testikels zelf, het is vrij mogelijk om niet te kariezende, zorgvuldig krassen van alle kanten. Als je partner zo bevrijd is dat het kan gaan om samen te werken in het krabben van de testikels die, in het algemeen, het is voor mannen het gewone, kun je hem om de huid van de scrotum zachtjes uitrekken, en dan “Clant” het van de top onderkant met twee handen samen of afwisselend. Deze huid is zo elastisch dat het gemakkelijk is om uit te rekken, en sommige mannen zelf het gevoel van spanning in dit gebied geeft aanzienlijke gelukzaligheid.

Wel, we hebben de waarheid bevestigd dat alles nieuws goed is vergeten oud. Drijfstereotypes vernietigen, omdat het juist een dergelijke vernietiging is, helpt soms de creatie van sterke seksuele en spirituele relaties voor vele jaren.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *