Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

Seks op een afstandsmethoden

Sex op een afstand: telefoon, ICQ, Skype

"We moeten dit telefonisch doen, door “ICQ” en zelfs “Skype”. We zullen doorbrengen, om zo te zeggen, een vergelijkende analyse, “vertelde ik mijn man vanwege zijn laptop. “Vergelijkende analyse van wat?”- Vroeg Denis wegens zijn. “Waarom, seks! Seks op een afstand ». En herhaalde hem opnieuw de omstandigheden van mijn (meer juist, onze reeds) redactionele taak.

Karakters

We zijn bijna negen jaar getrouwd (het lijkt, ik heb zo lang begrepen), en samen voor negen maanden langer. In het algemeen, getrouwd, niet door de geest, maar uitsluitend op het hart, zielen en andere delen van het lichaam.

Aanvankelijk hadden we een zeer sterke seksuele aantrekkingskracht en harmonie in dit deel van het leven. En ze brak nog steeds niet. Maar het is onmogelijk om te zeggen dat we experimenters zijn. De rollenspel speelden elkaar niet met handboeien, eetbaar ondergoed niet gekocht – ze zijn niet op zoek naar goed. “Des hoe meer je nodig hebt om op zijn minst iets anders te proberen!”- we besloten.

Experiment 1: Seks per telefoon

ORGANISATIE

Deed alles eerlijk. We wachtten toen mijn ouders naar het huisje gaan (precies zoals in zijn jeugd), onze dochter vastleggen en ons extra territorium vrijgeven. ‘S Avonds nam Denis me mee naar de Vader. En hij keerde terug naar ons lege appartement. Ik verspreef het plundering van het tijdschrift, wachtend op zijn oproep.

VOORBEREIDING

Met telefoonseks zit ik op jou. Kennis is beperkt tot één reeks van “seks in de grote stad” (in het epicentrum van evenementen was Miranda) en misschien is een andere transportadvies dat mannen ze noemen, die dringend ontladen hebben. Dus handelde intuïtief. Uitgesteld het tijdschrift en naakt liggen op het bed, samen met de handset.

HOE HET WAS

Technisch gezien was alles gewoon. Ik ben al lang in staat om de handset te houden tijdens het praten met één schouder. Dus je kunt de massa van huishoudelijke gevallen opnieuw uitvoeren. Waar, het ging niet om het leven.

Alles ging 39 minuten. Ik gemakkelijk blindelings, en ik was in principe, het was niet moeilijk om naar de finishlijn te komen in de eerste tien. Maar ik besloot dat een haast voor niets, bovendien, ik wilde wat synchronisme met mijn man. En hij had geen haast.

“We zullen op zijn beurt praten?”-” Kom op, “- Ik strekte zich uit. Verteld hoe ik eruit zie en wat ik doe, in reactie, vertelde hij dat hij met mij zou doen, er zijn. Stop, dejahu sommigen! Zijn monoloog leek op onze gebruikelijke, reguliere seks! “Wacht, schattig! Laten we praten over wat we meestal doen, maar over wat we zouden willen “. Ik vond het idee. Binnenkort zal de dialoog eindelijk veranderd in een monoloog. Solired haar man. Een paar keer hij echter vroeg me, ik wil niet om iets toe te voegen. ik wilde niet. Ik was geïnteresseerd om hem te luisteren. Openbaring werd zijn fantasie op het onderwerp van anale seks. Het blijkt dat dit is gewoon me dat slechts een keer vond het niet leuk. En hier is het net het tegenovergestelde. In eerste instantie werd hij, toen ik. Maar omdat ik was ingetogen en doorstond in het prille begin, mijn orgasme bleek enigszins worden gesmeerd. Dit is hoe bij de maaltijd – op het hoogtepunt van de honger, lekkerder ze lijkt.

Conclusies

Telefoon sex is een beetje fantasie en een mooie stem, vermenigvuldigd met masturbatie. Maar als Denis en Denis niet had gezien voor een lange tijd (laten we zeggen, als gevolg van de zakenreis), ik ben er zeker van dat mijn perceptie meer sensuele zou zijn.

Experiment 2: Skype Sex"

ORGANISATIE

Het was noodzakelijk om:

  • Kwalitatieve “Skype” (Ik wilde niet langzamer foto’s);
  • de aanwezigheid van de juiste grondgebied (niet op het werk schelden);
  • omgeving.

De organisatoren besloten al snel: “Skype” in beslag genomen van technisch besparingen kennissen, werd het appartement geleend zus. Het bleek moeilijker om af te stemmen. Mijn man en ik heb een goede man, bleef kalm, waarin u mij niet kan vertellen over me. Ik was zelfs klachten over mijn zus: “Misschien zul je het voor mij doen?”-” Met je man?!”Ze keek rond en sloot de deur achter zich. Zij is grappig.

VOORBEREIDING

Praten over de telefoon is een kamagra 100mg. Video standaard – iets heel anders. Mijn partner in het experiment, Natuur gaf de aangescherpte lichaamsbouw, en hij houdt zich bezig met Aikido. Daarom is in het gebied van opleiding, de

echtgenoot beperkt zijn douche en spijkerbroek (op een naakt lichaam). En ik verspreid niet voor de grap.

Ik heb een goede figuur, de grootte is 44-46, de cellulitis is niet genoeg, maar ik bevrijdde een kind (Cesarevo), het jaar dat ik aan de borst en fitness gevoerde is, is onregelmatig. Maar ik besloot vast dat ik er niet slechter kon uitzien dan op de cover van een mannelijk dagboek. En verpest het gezinsbudget voor nieuw ondergoed, riem, kousen, peignoir, schoonheidssalon, solarium, lichaamsolie (om te schitteren en glinsteren). Het gevoel dat hij al een droom had ingehaald, nog steeds niet gestopt op de bereikte en gekocht. Schoenen met hoge hakken. Nu helemaal klaar!

HOE HET WAS

Denk, skype en echtgenoot. Maar de eerste minuten was erg moeilijk. Ik was erg verlegen en ik maakte me zorgen om slechts twee vragen: ik zoek vet aan de andere kant van het scherm en zag er stom uit, portretteren pornoster.

Gelukkig verdiepte Denis snel al mijn twijfels over uiterlijk en gedrag met zijn opgetogen opmerkingen, evenals vrij zichtbaar argument. Ik begreep: het experiment verloopt succesvol, ontspannen en opgewonden. We praatten klein (“Je bent zo mooi als in de film”. – “Je windt me op”.), maar deze woorden bleken genoeg voor.

Alles eindigde sneller (22 minuten) dan we hadden verwacht. En bijna op hetzelfde moment. Maar de laatste voor ons is nog nooit een probleem geweest.

Conclusies

Skype, dat ik zo bang was, bleek het meest interessants te zijn. En zodra het bleek, had dit deel van het experiment een langdurig effect. Toen de man me kwam ophalen van het appartement van de zuster, zijn we nauwelijks DOPPELS naar het huis. Bijna op elkaar in de auto. In een woord dat online is geslaagd, hebben we in het echte leven opnieuw beveiligd.

Later, http://www.platinumpolish.co.uk/vehicle-interior-coatings/ het ruilen van je indrukken, waren we vergelijkbaar met kinderen die het pretpark voor het eerst bezochten. En ik besefte dat voor de video het niet nodig was om massale erotische voorbereiding te regelen. Maar het ondergoed en een goed verzorgde lichaam droegen bij aan opwinding en verwachting! Misschien verwacht ik exact hetzelfde geslacht per telefoon, en het resultaat zou enigszins anders zijn? Moet rekening houden met de toekomst.

Experiment 3: ICQ Sex

ORGANISATIE

Denis ging op een paar dagen op een zakenreis naar de volgende stad. Vanaf daar belde hij en meldde dat hij toegang had tot internet en er is geen buurman: “Dus we kunnen seks proberen "ICQ", We hebben een hele nacht voor de boeg!”

Eerlijk gezegd, ik had een paar andere plannen voor de avond. Ik dacht een beetje werk en slaap dan, verspreidde zich op het bed als een zeester. Maar het experiment en de verantwoordelijkheid duwden persoonlijke prioriteiten.

VOORBEREIDING

Als je mijn man gelooft, deed hij niets bijzonders. Zat gewoon aan de tafel en ging op “ICQ”. Ik nam eerst een bad met schuim – het was noodzakelijk om in te stemmen en te ontspannen. Nadat hij in een favoriete handdoek is gewikkeld, ging zitten op een computer.

HOE HET WAS

Ik zal meteen zeggen – niet erg. Ten eerste moet je je acties coördineren: opgewonden, denk dat je je voelt, uitdruk het met woorden, druk deze hele woorden af, wacht op het antwoord – en alles is nieuw. Misschien beginnen te experimenteren met “ICQ”, meer aangelegd. Maar aangezien we al twee afstandsorgasmen in het actief hadden, was het met wat te vergelijken. En de vergelijking was niet in het voordeel van ICQ. Pijnlijk seks ging een soort soulless, onpersoonlijk. Stem is ten minste intonatie. Video – zichtbaar beeld van een partner. En dan wat? Alleen Bukovka. Maar ik heb geprobeerd en Viteievato schreef zijn seksuele verlangens uit en integreerde haar geliefde in hen.

We herschreven al een lange tijd (ongeveer 30 minuten), zo plotseling mijn altijd bevoegde echtgenoot (hij schrijft altijd in detail en zorgvuldig) begon fouten te maken, voeg geen woorden toe en schrijf over het algemeen iets onvoorstelbaars. Ik besefte dat we met 50% op het punt staan ​​om de taak te vervullen.

Maar wat was het om mij te doen? Gooi het toetsenbord en breng de taak naar de finish? Maar dan heeft het resultaat geen attitudes voor ICQ Sex. En ik. Gesimuleerd orgasme. Door “ICQ”. Waar, later eerlijk tot haar echtgenoot in deze. Ik zou nog steeds herkennen uit het artikel.

Conclusies

Met de hulp van ICQ kun je het feit uitdrukken dat het om een ​​of andere reden moeilijk is om je hardop te vertellen. Ik beschreef bijvoorbeeld graag mijn man die ik het leuk vind. Geprezen zijn lichaam als geheel en in delen, zijn vermogen om me plezier te geven. Luid, ik praat er zelden over. Verlegen. Ja en niet gewend om een ​​man te extraheren. Later zal Denis zeggen dat het deze is die mijn bekentenissen hem hebben gedragen. Misschien herhaal ik op een dag dit experiment opnieuw.

In het algemeen vond ik het leuk. Het was niet alleen seks, maar ook entertainment. Plus humor en nieuwigheid. Ik waardeerde ook de inspanningen van haar echtgenoot. Hij wilde oprecht alles met ons te maken hebben. Hiervoor verklaren ik dankbaarheid. Als een vrouw. En als de auteur. Denis, bedankt!

En vooral, tijdens het experiment, vertelden we elkaar heel veel echte complimenten (in het dagelijks leven zijn er altijd genoeg tijd aan hen), en dit versterkte zelfvertrouwen van beide. Maar het sleutelwoord is nog steeds niet eens “complimenten”, maar “zei”. Het feit is dat we praktisch niet spreken tijdens seks. En hier ging de seksuele dialoog in. En het bleek zo opwindend!

Dus als iemand van lezers moet worden gescheiden met een partner, is het niet boos waard. Ik adviseer je om hem een ​​lawaaire stem te vertellen: “Houd degenen van mij weg”. En voeg toe: “In goede zin natuurlijk!”

Julia Prokhorov
Foto: Corbis / Foto SA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *