Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

Hoge relaties die koppels verbergen waarin een man onder vrouwen

Hoge relaties: wat verbergen koppels waarin een man onder vrouwen

Van de man worden we genomen om niet alleen te wachten op de beruchte bomen, huizen en zonen, maar ook hoge groei, dankzij waar hij met trots over zijn gekozen zal stijgen. Het is verrassend dat de dopingplant uit de diepten van het Millennium tot nu toe werkt. Waar, de laatste tijd geeft het nog steeds falen. We bieden om erachter te komen welke mechanismen worden geactiveerd bij het kiezen van een partner.

Laten we beginnen met een onverwacht probleem. Denk aan het stormen van de jaren negentig en nieuwe zakenlieden in frambozenjacks en met gouden kettingen? Een van de belangrijkste elementen van hun stijl waren woordeloze metgezellen, die echter op het hoofd waren, en zelfs twee boven hun weldoeners. Bijna twee dozijn jaar geleden, beruchte “nieuwe Russen” bleven praktisch niet, maar de stoom waarin de man onder de vrouw steeds meer wordt. Waarom lage jongeren houden van lange meisjes? Waarom meisjes op zijn beurt niet altijd comfortabel zijn met dergelijke satellieten? We waren op zoek naar antwoorden op deze vragen samen met onze reguliere experts kamagra online, de seksuoloog Evgeny Hulgaravchuk en een vrouwelijke psycholoog Julia Stolyarova.

https://hondaetam.id/where-to-get-the-best-buyer-vpn/

Welke mannen hou je ervan om op te blazen

Evgeny ulgavchuk

Niet alle vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid zijn complex , als ze haar hoofd moeten blazen om in de ogen van hun metgezel te kijken. Sommigen zijn helemaal genoten van dit feit. “Mannen die de voorkeur geven aan vrouwen boven zichzelf met groei, kunnen worden verdeeld in drie groepen,” de seksuoloog evgeny uldgavchchuk gelooft. – Te hoog, nauwkeuriger, tot hoog, worden ze om verschillende redenen getrokken. “.

Mijn tweede moeder

De eerste groep mannen waarneemt hogere vrouwen als moeders. Naast zo’n lieverd voelen ze zich rustiger, beschermd. Dit is een soort vertraging, “Jams” in psychoseksuele ontwikkeling, de manifestatie van het Edipov-complex. Echter, met wederzijdse aanpassing, zal zo’n paar een hogere vrouw en een lage man behoorlijk harmonieus en organisch zijn.

Grote prijs

De tweede groep beschouwt zijn geliefd als een trofee (ongeveer. Vrouw.RU: Het lijkt ons dat het zij waren die met het gezegde kwamen dat om de status van een man correct te waarderen, gewoon naar zijn vrouw kijken). Zulke mensen hebben de neiging om niet alleen hoge vrouwen, maar ook bijvoorbeeld grote auto’s kiezen. In deze gevallen werkt het compensatiemechanisme vaak. In de perceptie van deze groep mannen, het bezit van iets, naar hun mening, is een goede en heldere demonstratie van deze omgeving het bewijs van hun eigen betekenis in hun ogen en ogen van andere mensen. Deze mannen hebben eigenlijk psychotherapie nodig, maar dit realiseert zich meestal niet en zoek alleen hulp na serieuze levenschokken.

Ik zag – en verdween

De derde groep van aantrekking tot hoge vrouwen is vastgelegd in de stadia van psychoseksuele verbetering met imprinting. Imprinting – letterlijk “afdruk”, in seksologie conjugaat met seksuele excitatie of andere positieve emoties. Imprinting kan bijvoorbeeld verbonden zijn met individuele kenmerken – grote borsten, lang haar, groei, geur en t.D. In de toekomst kan hij de keuze van seksuele partners in de volwassenheid beïnvloeden, individuele voorkeuren vormen. Voor vertegenwoordigers van deze groep is de groei een fetisj, zoals bijvoorbeeld een grote borst of lang haar. Deze mannen kunnen een normaal zelfrespect en eenvoudig gepaste voorkeuren hebben.

De relaties in paren in elk van de groepen kunnen worden aangepast of duidelijk in een vrouw, afhankelijk van de massa omstandigheden.

“Moeder” kan genoeg krijgen van zijn rol, gelukkig zijn, nodig voelen, of, integendeel, voortdurend ergernis vanwege de infantaliteit van de zoon van de mannen en veracht hem. “Woman trofee” wanneer een man een man kan lijden, en toen hij bewonderde – zwemmen in aandacht en liefde.

“Woman Imprint” gelukkig kan zijn als een man met een lage groei is ook haar fetish. Bijvoorbeeld, als ze erop vertrouwen is dat alle mannen van kleine groei seksuele reuzen zijn. Of misschien constant complex over de lage satelliet, denkend dat alles eromheen is lachen. In dit geval zijn er voor afscheiding voldoende geaccumuleerde huishoudelijke problemen – het mechanisme van de “laatste druppel” zal werken.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *