Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

Erotisch pak met je eigen handen

Erotisch pak met je eigen handen

Je hebt besloten om hem een ​​onvergetelijke avond te regelen. En zelfs klaar om te proberen op een van de populaire sex-afbeeldingen. En we zijn hier hier – om u te helpen bij het kiezen van een pak.

Redactioneel: Als uw credo: “laat het

duurder zijn, maar snel en onmiddellijk”, ga naar de salon “voor volwassenen” en koop een kant-en-klare kostuum. En als met financiën een strak of gewoon je niet waar je een prominente hoeveelheid voor een sekspak wilt doorbrengen, verzamel het dan zelf. Natuurlijk moet je de fantasie inschakelen, het is geen enkele winkel en zelfs een beetje Theg thuis, maar het resultaat, we verzekeren dat het niet zal teleurstellen. Geen van beide noch de zijne.

VERPLEEGSTER

Klaar oplossing: Muscarada kostuum “doordachte verpleegster”. 3 700 R.

Maken: Snijd de zoom (tot verleidelijke lengte) en de mouwen van de mantel, zijn oren op de figuur. Satijnen lint binden in plaats van een riem. Van het, mannelijke

medische kruisen. Kostuum is klaar! “Dus, een jonge man, wat klagen?»U nodig heeft: l Medical Bathrobe, 368 P.; l wit pyloon, 80 r.; l lint satijn, rood (5 m), 52 p https://bsm1977.nl/2021/08/18/generisk-stromectol-grossist-generiska-lakemedel-online/.; l kousen, 500 r. Totaal: 1 000 r.

SPECIALE TROEPEN

Klaar oplossing: Masque-kostuum “Tailor”. 2 900 R.

Maken: Voor deze afbeelding is perfect geschikte onbeschofte herenschoenen. Leen ze van je geliefde. Hij kan ook een riem en een wit t-shirt nemen. De schaduwen voor de leeftijd van bruine en groene tinten zullen u helpen bij het vermommen: breng twee of drie gewaagde uitstrijkjes op de wangen toe. Je hebt nodig: l camouflage shorts, 475 p.; l Mike, 399 p.; l Game Set “Combat”, 257 p. Totaal: 1 131 wrijven.

Werkmeid

Plaats je garderobe. Wat van de bestaande accessoires (schoenen, riemen, kousen) is geschikt voor de rol van seksattributen? Op basis hiervan kies het beeld!

Klaar oplossing: Masque kostuum “meid”, 3 590 p.; Kouseband, 300 p. TOTAAL: 3 890 R.

Maken: : Schortaandoening en cirkel in een cirkel van kant. Tegen en groot is het kostuum klaar, omdat het schort op het linnen kan worden geplaatst. Maar als je de tijd wilt trekken, zal een groot zwart t-shirt in de hand komen (misschien van je favoriete kledingkast?) Of uw Black Cardigan. Gestreepte kant lijmen naar haar onzichtbaar. Tuk-tuk: “Roomservice, roomservice, kan?»U zult nodig hebben: l Schort Cook White, 99 P.; L Kant elastiek, 80 roebel./ voor 1 m; L Gatcher stof, 150 r.; l kousen, 500 r. Totaal: 829 r.

Voogd

Klaar oplossing: Masque Kostuum “Sexy Militizer”. 4 900 R.

Maken: U kunt notitieblok (schrijf-indicaties), zaklamp (voor zorgvuldige inspectie van de plaats delict) gebruiken) en fluiten. Het belangrijkste, produceren arrestatie, wees niet scherp, en dan, zelfs een uur, zullen de buren deze bewakers van de bestelling noemen. Je hebt nodig: l Shirt Guard, 350 p.; l kousen, 500 r.; L Game Set van wapens (pistool, handboeien, radio), 107 p. Totaal: 957 r.

Project Author: Tatyana Jesova. Fotograaf: Alexey Shakes. Stylist: Yana Curnischenko. Makeupkunstenaar: Hope Kuznetsova. Model: Julia Vorobyeva (president Monaya). Producent: Yulia Tkachenko.

We danken de Salon “Workshop of the Senior” om te helpen bij het maken van foto’s.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *