Liliana Henao

0
0
Subtotal: $ 0,00

No hay productos en el carrito.

En hoe gaat het! Wat te doen als de man belangrijk is, alleen zijn orgasme

En hoe gaat het?! Wat te doen als de man belangrijk is, alleen zijn orgasme

De oorsprong van dergelijk gedrag ligt in het feit dat we vele jaren hebben (ja, er zijn jaren oud, eeuwen) verteld: vrouwen houden niet van seks, maar voeren het programma uit omwille van mannen. En hoewel dit gezichtspunt verouderd is, zullen veel mannen niet in zekere zin zijn waarom

ze nog steeds iets aan iemand hebben.

Als u komt van degenen die het orgasme gemakkelijk bereiken, kunt u een test doorbrengen: seks hebben, uzelf halen, opstaan ​​en naar de douche gaan. Je kamagra.linkspot.nl/ voelt je toch de schuld of zelfs een echte schaamte

! En mannen hebben dit niet, ze beschouwen dergelijk gedrag normaal.

Uitleg

Sexologen zeggen dat deze situatie niet van zeldzaam is. Vrouw voelt eenzaam en een man is verrast, “wat is er weer fout”.

Het is belangrijk om hem uit te leggen dat je een langere stimulatie nodig hebt. Laat hem zichzelf op je plaats zetten: is het leuk als ze plezier ontnemen? Hij zal zeker negatief antwoorden.

Dit probleem is vooral serieus bij mannen met vroegtijdige ejaculatie. Ze weten niet hoe ze het moeten beheren en geloven dat het geval is gedaan – en alles. Natuurlijk zouden ze moeten leren, maar bekenden ze!

Oplossing

De meest effectieve manier om dit probleem op te lossen is om te praten. Het is niet nodig om verlegen te zijn om seks te bespreken! Je kunt op zijn minst hint dat je een langere prelude wilt, aanraken op verschillende plaatsen – en over het algemeen plezier! Kies het moment waarop jullie allebei kalm zijn en overal niet weggaan om de pijnlijke vragen te bespreken.

Herinnering

Als u aan de andere kant naar het probleem kijkt, kan worden opgemerkt dat het orgasme zelf helemaal geen signaal is voor het einde van het geslacht! Intiem is een speciale verbinding tussen partners en het krijgen van plezier van het proces.

In ieder geval hoef je je geen zorgen te maken in jezelf: meestal genoeg een of twee Frank gesprekken om de situatie in de richting te draaien die je nodig hebt.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *